Yui in Lund

Swedish class

© SFI - HT 2007 ©

<< Back


Vad gör jag på fritiden?

 

Jag är mycket intresserad av att ta bilder. Jag tycker mycket om att cykla ut med min kamera och ta bilder när vädret är fint. Då får jag frisk luft, motion, kopplar av och det gör att jag mår bra. Jag brukar skriva ut bilderna på cd och skicka till mina föräldrar och jag brukar uppdatera och berätta om bilderna på mina webbsidor så då kan mina föräldrar och kompisar se hur jag bor i Sverige. Det är roligt för mig och för dem.

Jag är intresserad av att laga mat. Jag gillar inte svensk mat så jag lagar thaimat själv och jag försöker prova att laga nya maträtter när jag är ledig.

Jag är också mycket intresserad av sport t.ex. badminton, bordtennis osv. När jag bodde i Thailand försökte jag gå ut och sporta med mina kompisar på helgerna. Jag sportar inte här. Jag saknar att sporta så mycket.

Jag åker till Thaitemplet utanför Eslöv och arbetar som fotograf. Jag designar också webbsidor.

Jag tycker mycket om att lyssna på olika sorters musik. Jag sätter på radion nästan alltid när jag är hemma. Jag gillar mycket att lyssna på R&B, HipHop och thailändsk folkmusik.

Jag tycker om handarbete t.ex. att sticka, att trä upp kristallpärlor för att göra ringar, halsband, armband osv.

 

/ Yui

Den 4 december 2007

 

 

 

<< Back

Go to top
© 2010 All rights reserved. Yui in Lund@Sweden. Thai Experiences : Diary : Swedish : Photos : Hot info : Links : Guest book
eXTReMe Tracker